Katalog zbiorów

KATALOG KSIĘGOZBIORU GBP W CEGŁOWIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 3 pozycje należące do serii: Smakosz
                       

Mielone mięso : od tatara do fałszywego zająca


AUTOR:

Eckert, Anneliese.

POZ/ODP:

Anneliese i Gerhard Eckert ; [tł.z niem.].

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Warszawski Dom Wydawniczy, [b.r.].

SERIA:

Smakosz

HASŁA:

  1. Mięso - przetwórstwo
  2. Kucharstwo

OPIS
FIZYCZNY:

64s. : fot. kolor. ; 22 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000266916

26691

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
                       

Pasztety : eleganckie smakołyki

AUTOR:

Kirsch, Maurice.

POZ/ODP:

Maurice Kirsch ; [tł.z niem.].

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Warszawski Dom Wydawniczy, [b.r.].

SERIA:

Smakosz

HASŁA:

  1. Mięso - przetwórstwo
  2. Kucharstwo

OPIS
FIZYCZNY:

48s. : fot.kolor. ; 22cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000274539

27453

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
                       

Sery

AUTOR:

Timperley, Carol.

POZ/ODP:

Carol Timperley, Cecilia Norman ; fot. Graham Tann ; [tł. Beata Leska].

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Muza", 1999.

SERIA:

Smakosz

HASŁA:

  1. Sery - wydawnictwa popularne
  2. Kucharstwo - wydawnictwa popularne

OPIS
FIZYCZNY:

119, [1] s. : il. kolor. ; 29 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000335636

33563

UWAGI:

Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 7 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW