KATALOG KSIĘGOZBIORU GBP W CEGŁOWIE |
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Anneliese i Gerhard Eckert ; [tł.z niem.]. | ||||
ADRES | Warszawa : Warszawski Dom Wydawniczy, [b.r.]. | ||||
SERIA: | |||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 64s. : fot. kolor. ; 22 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000266916 | 26691 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Moje sekrety kulinarne czyli Jak robić, żeby się nie narobić
Tyt. grzbiet.: "Moje sekrety kulinarne ".
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Bożena Dykiel. | ||||
ADRES | Poznań : "Publicat", cop. 2005. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 127 s. : fot. (gł. kolor.), portr. ; 25 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000472874 | 47287 | |||
SPIS TREŚCI: Pokaż spis treści >> | |||||
UWAGI: | Na okł. podtyt.: sprawdzone przepisy na każdą okazję, porady, nie tylko kulinarne, na co dzień i od święta, książka dla każdej Pani Domu. Indeks. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Najlepsze przepisy czytelników "Poradnika Domowego"
ADRES | Warszawa : "Prószyński i S-ka", 1997. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 95 s. : il. kolor. ; 28 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000260464 | 26046 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Najsłynniejsze potrawy świata
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Barbara Pokorska. | ||||
ADRES | Warszawa : "Vatra", [1995]. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 136 s., [16] s. fot. kolor. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000243320 | 24332 | |||
UWAGI: | Bibliogr. s. 134. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Naleśniki, pierogi, krokiety
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Hanna Szymanderska ; [zdj.Agnieszka i Michał Wolniakowie]. | ||||
ADRES | Warszawa : "Prószyński i S-ka", cop. 2003. | ||||
SERIA: | |||||
HASŁA: | |||||
WYDANIE: | Wyd. 3. | ||||
OPIS | 95,[1] s. : fot.kolor. ; 20 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000332864 | 33286 | |||
UWAGI: | U góry okł.: Przepisy kulinarne. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Od piersi do talerza : czyli Jak karmić małe dziecko
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Anne Hillis, Penelope Stone ; przeł. Bożena Jóźwiak; il. Kerry Millard; wst.opatrz. Catherine Saxelby. | ||||
ADRES | Poznań : "Rebis", 2002. | ||||
SERIA: | |||||
HASŁA: | |||||
WYDANIE: | Wyd.1 uzup. | ||||
OPIS | 199 s. : rys. ; 22 cm. | ||||
SYGNATURA: | 61 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000304038 | 30403 | |||
UWAGI: | Indeksy. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Ozdabianie potraw
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Rudolf Biller;[tł.z niem. Monika Świątkowska. | ||||
ADRES | Warszawa : "Delta W-Z", [1997?]. | ||||
SERIA: | |||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 159, [1] s. : il. kolor. ; 25 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000258928 | 25892 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Pasztety : eleganckie smakołyki
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Maurice Kirsch ; [tł.z niem.]. | ||||
ADRES | Warszawa : Warszawski Dom Wydawniczy, [b.r.]. | ||||
SERIA: | |||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 48s. : fot.kolor. ; 22cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000274539 | 27453 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Pizza
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Marlies Sauerborn ; przekł. Małgorzata Chudzik. | ||||
ADRES | Warszawa : "Morex". [2007]. | ||||
SERIA: | |||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 63,[1]s. : fot.kolor. + 21cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000305189 | 30518 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Pod słońcem Toskanii : u siebie we Włoszech
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Frances Mayes ; przeł. [z ang.] Zofia Kierszys. | ||||
ADRES | Warszawa : "Prószyński i S-ka". [2006]. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 292, [3] s. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 821-3 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 400000339054 | 33905 | |||
ZESTAWIENIA: | Powiązane zestawienia tematyczne: | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
|